Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Företaget

Bedsab presentation

Bedsab förser den svenska marknaden med Lyftredskap, Surrningsmateriel, Fallskyddsutrustning samt komponenter för Flak och Skåpbyggnation.

Bedsab är ett familjeägt grossistföretag som varit verksamt sedan 1970 vars affärsidè är att erbjuda våra kunder helhetslösningar innefattande leveranser av kvalitetsprodukter, utbildningar samt inspektion.

Vi nöjer oss inte med att sälja bra produkter, vi tar ansvar för dem också. BEDSAB är en grossist för kvalitetsprodukter inom sektorerna Kätting, Stållinor, Lyftredskap, Lyftblock, Fallskyddsutrustning, Lasthantering, Surrningsmateriel samt Komponenter för Flak och Skåpbyggnationer.

Du finner produkterna hos en rad återförsäljare runt om i Sverige. Vi är ett flexibelt företag som lätt anpassar oss efter de behov du har. Personal som kan sin sak, samt ett effektivt upplagt lager, garanterar hög leveranssäkerhet.

Vi offererar hela serier eller enstaka objekt. Bedsab utför inspektioner samt service och underhåll av lyftredskap och fallskyddsutrustning.Dokumentation och certifikat registreras i vår webbtjänst Onix. Dessutom utbildar vi inom dessa områden.

   bedsab showroom
Effektiv lagerhantering är din garanti för säkra leveranser.

 Vi har showrooms både i Stockholm och Göteborg.

   bedsab bedsab
Vi tillverkar måttbeställda redskap med montering av komponenter allt efter dina önskemål. Vi har en stållinepark där alla stållinor hanteras och tillverkas enligt kundens behov.
Bedsab

             Bedsab gbg   

              Bedsab Stockholm                                Bedsab Göteborg