Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Företaget

Bedsab presentation

Bedsab är ett företag som i huvudsak förser den svenska marknaden med Lyftredskap, Surrningsmateriel, Fallskyddsutrustning samt komponenter för Flak och Skåpbyggnation.

Bedsab är ett familjeägt grossistföretag som varit verksamt sedan 1970 vars affärsidè är att erbjuda våra kunder helhetslösningar innefattande leveranser av kvalitetsprodukter, utbildningar samt besiktning.

Vi nöjer oss inte med att sälja bra produkter, vi tar ansvar för dem också. BEDSAB är en grossist för kvalitetsprodukter inom sektorerna Kätting, Stållinor, Lyftredskap, Lyftblock, Fallskyddsutrustning, Lasthantering, Surrningsmateriel samt Komponenter för Flak och Skåpbyggnationer.

Du finner produkterna hos en rad återförsäljare runt om i Sverige. Vi är ett flexibelt företag som lätt anpassar oss efter de behov du har. Personal som kan sin sak, samt ett effektivt upplagt lager, garanterar hög leveranssäkerhet.

Vi tillverkar måttbeställda kättingredskap, stållinor, textila lyftredskap och surrningsmateriel med montering av komponenter allt efter dina önskemål. Här kommer vårt kunnande och säkerhetstänkande verkligen till sin fulla rätt. Självklart har vi egen utrustning för provdragning och funktionstest av produkterna.

Vi offererar hela serier eller enstaka objekt. Bedsab utför besiktning av lyftredskap, fallskyddsutrustning och surrningsmateriel. Dessutom utbildar vi inom dessa områden.

Lager Lager
Effektiv lagerhantering är din garanti för säkra leveranser.  
Lager Lager
Vi tillverkar måttbeställda redskap med montering av komponenter allt efter dina önskemål.  
Lager