Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Nu är det 2 år sen vi öppnade dörrarna till vårt servicelager i Göteborg!

Bedsab Göteborg har nu haft öppet 2 år. Tiden går fort och det har varit ett händelserikt år med både nya och befintliga kunder.
Bedsab gbg

Vi har haft mycket att göra med inspektioner, service och underhåll av lyftredskap. Den mobila rullpressen har varit i gång aktivt under åren, med arbeten både ute hos kund och på plats hos Bedsab Göteborg. Vi har även kommit i gång med vårt nya certifikatsystem Onix som underlättar dokumenthanteringen av certifikat och intyg vid inspektioner. Vi har även nyligen anställt en ny Servicetekniker som utgår från Bedsab Göteborg.

pressning

Med byggmaskiner och lyftutrustning i fokus så hade Bedsab Gbg tillsammans med Scandkran och Clas krantjänst en minimässa. Eventet ägde rum i Bedsabs lokaler i Göteborg och det var många intresserade som dök upp. Det är kul när man fick chansen att knyta värdefulla kontakter, bygga relationer, bredda nätverk samt skapa nya affärsmöjligheter.

På vårt servicecenter i Bedsab Göteborg installerade vi en Taluritpress så att vi snabbt kan hjälpa våra kunder att pressa vajer upp till 24 mm.

Med kunden i fokus och strävan efter att bli Sveriges bästa serviceföretag i branschen så har vi haft utbildningar inom Lyft av all personal kontinuerligt som skapar möjligheter till bredare kunskap.
Mycket positivt har hänt under året och vi är mycket nöjda med vårt andra år i Göteborg.
 
Vi vill rikta ett STORT tack till alla som har stöttat oss längs vägen, ni betyder otroligt mycket för oss.

Ni är alltid välkomna att besöka oss och ta del av vårt showroom med produktsortimentet och prata med vår kunniga personal. Vi hjälper dig alltid på bästa sätt.

Showroom    Lyftblock

Bedsab, Ovädersgatan 8 A ,
418 34 Göteborg
Vi ser fram emot att träffa dig!
Vid frågor vänligen kontakta:
Patrick Gustafsson: patrick.gustafsson@bedsab.se
Mobil: 072-189 60 60