Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

I år har vi valt att göra vår nya prislista enbart i digitalt format!

Anledningarna till det är att vi väljer bort material i möjligaste mån av miljöskäl och för att vi kan hålla en digital prislista betydligt mer uppdaterad och aktuell än en tryckt.

Vi kommer att ha en liten del tryckt material i form av små delkataloger och broschyrer, som går att ladda ner eller beställa från vår hemsida www.bedsab.se

bedsab

Som användare i Bedsabs e-handel kan du enkelt beställa ur vårt kompletta sortiment. Du ser dina priser, rabatter, kan lägga upp favoritlistor, se din orderhistorik mm. Det enda du behöver är ett användarkonto. Enklast skaffar du det genom att gå in på www.bedsab.se och ansöka om ett konto. Du kan även kontakta oss så hjälper vi till och alla uppgifter mailas till dig. Vi förbättrar vår hemsida dagligen och lägger upp produktblad, nya bilder, mer utförliga mått och tabeller.

 

Om ni vill ha:

Prisfil så kontakta Marianne Forsberg på marianne@bedsab.se

Prislista i digital format kontakta Mariana Wilhelmsson på mace@bedsab.se

                                                     

Ring oss på 08-7145430 eller maila till bedsab@bedsab.se om du har frågor eller undrar något.

 

 

ISO 14001

ISO 14001 är ett miljöledningssystem som säkerställer ett systematiskt arbete för att minska verksamhetens miljöpåverkan. Alla medarbetare engageras i detta miljöledningssystem, och alla måste följa de procedurer som ingår i systemet. Vårt ISO 14001-system tar hänsyn till både den omgivande miljön och den interna arbetsmiljön i företaget.