Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Viktor Selander Edström har från 2021-01-01 utsetts som ny vd för Bedsab B. Edström AB och Bedsab Gbg AB.

Ny vd Bedsab B.Edström AB

Viktor blir den tredje generationen Edström som tar över vd-rollen i familjeföretaget sedan det grundades 1970 av Bertil Edström med affärsidén att erbjuda helhetslösningar av lyftredskap och surrningsmateriel. Viktor har under 8 års tid arbetat inom företaget som plats- och försäljningschef vilket har varit en naturlig bakgrund till nästa steg som vd. Han efterträder Bo Edström som fortsatt kommer vara aktiv i bolaget och samtidigt är ordförande för koncernen.

 

Viktor blir vd efter ett år som har varit det bästa i företagets historia avseende omsättning och lönsamhet. Kortsiktigt kommer Viktor leda Bedsab in i en sedan tidigare planerad expansion som innefattar den geografiska etableringen i Göteborg via det nya bolaget Bedsab Gbg AB.

 bedsab

Viktors egna ord om framtiden och nya rollen som vd:

- Jag är väldigt ödmjuk och förväntansfull inför uppdraget som vd på Bedsab. Att vi har klarat 2020 så bra som vi har gjort trots pandemi och ett svårt omvärldsläge gör att min tilltro till bolaget, mina kollegor samt vår affärsidé är starkare än någonsin. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta arbetet framåt med kunden i fokus och strävan efter att bli Sveriges bästa serviceföretag i branschen.