Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

MyrantiQ by Bedsab firar nu 10 år!

MyrantiQ, Bedsabs egna varumärke fyller 10 år.

Bakgrunden till skapande av varumärket MyrantiQ

Kunders höga krav på tillgänglighet och variationsmöjligheter av lyftredskap och surrningsmateriel har varit grunden för skapandet av detta nya varumärke.

MyrantiQ symboliserar och erbjuder styrka, kvalitè samt smarta lösningar.

Att följa normer och gällande standarder är för Bedsab en självklarhet lika väl som våra ISO-certifieringar. MyrantiQ ett varumärke som i framtiden kommer att utökas med nya spännande högkvalitativa produkter.

De produkter som lanseras under varumärket MyrantiQ har en lång livslängd, god funktionalitet och hållbarhet till mycket konkurrenskraftiga priser.

För att förstärka Bedsabs position på marknaden valde vi att introducera MyrantiQ som ett nytt varumärke 2010 och det har redan gått 10 år.

Målsättningen med MyrantiQ är att erbjuda flera varugrupper inom lyft och surrning och en bredd inom varje produktområde. Kunderna finns både inom Byggnads och tillverkningsindustrin.

De produkter som lanserades 2010 under varumärket MyrantiQ var kättingkomponenter och kättingredskap. Sortimentet har gradvis utökats med eltelfrar, kranvågar, brunnsringslyftare, personkorgar, lyftsaxar, snabblyftblock, spaklyftblock mm.

Under början av 2021 lanseras under MyrantiQ ett komplett sortiment av U.S. Std schacklar i ett stort antal dimensioner och utföranden. Och håll utkik efter fler nyheter under 2021.

 bedsab

bedsab

bedsab