Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Bedsab är återförsäljaren av lyftspridaren Aluex.

Vi är återförsäljaren i Sverige för smidiga lyftspridaren Aluex.

alu

Hantering av lyftok är ofta ett tungt inslag i kranföretagens vardag. Finska PS Lyfttjänst letade därför efter en smidigare och smartare lösning. När marknaden inte erbjöd något som uppfyllde kraven utvecklade företaget en egen produkt, tillverkad i aluminium för att minimera vikten.

Klicka här för att se video

film

 

 Aluex är ett modernt lyftok, eller snarare lyftspridare, med många fördelar.  I 5 tons utförande är längden 250 cm och max lyftbredd 350 cm, vikt 37 kg inklusive schacklar och spärrkrokar. 10 tons oket finns numera i två utföranden båda har en längd av 250 cm, ena alternativet har en max lyftbredd 350 cm, vikt 56 kg inklusive schacklar och spärrkrokar samt ett nytt alternativ med max lyftbredd av 420 cm, vikt 84 kg inklusive schacklar och spärrkrokar.

Aluex gör det enkelt att lyfta båtar, balkar, byggnadsmaterial med mera i både små och stora paket. Med snabbfästen ställer användaren lyftoket till fyra olika längder. Lyftbredden justeras självt av spridaren.

– Lyftspridaren är snabb och lätt att använda, då den alltid anpassar sig till rätt storlek. För oss var det också viktigt att få ned vikten. Det klarade vi genom att tillverka lyftspridaren i aluminium, säger Patrik Sundström på PS Lyfttjänst.

– Vi eftersträvade även att lyftspridaren ska vara enkel att förvara på kranar, mobilkranar och kranbilar. Med Aluex uppfyller vi även detta.

 

alu