Obs! Du måste tillåta att cookies sparas för att denna webbplats skall fungera som avsett.

Gustav Wolf stärker närvaron i Skandinavien

En ny distributionspartner för Gustav Wolf Seil-und Drahtwerke GmbH & Co KG kommer att stärka företagets närvaro på den skandinaviska marknaden: Gustav Wolf och det svenska företaget Bedsab B. Edström AB, baserat i Bandhagen utanför Stockholm, har ingått ett distributionsavtal för hisslinor.

Bedsab har 40 års erfarenhet av försäljning av komponenter för bygg-och industriföretag och har en stark position på den svenska marknaden. Bedsab kommer att ta ansvaret för lagerhållning och distribution av Gustav Wolf hisslinor i Sverige. Avtalet undertecknades av Bo Edström, vd för Bedsab B Edström AB, och Oliver-Thorsten Rieck, försäljningschef för hisslinor på Gustav Wolf.

Det finns också planer på att expandera verksamheten till andra skandinaviska länder, som Norge och Finland. Det innebär att Gustav Wolf hisslinor kan levereras till kunder från lokala lager med kort varsel och Gustav Wolf har möjlighet att kraftigt expandera sin marknadsposition i Skandinavien.

Gustav Wolf Gustav Wolf
Undertecknande av avtalet i Bandhagen / Sverige: Vänster: Bo Edström, VD Bedsab B. Edström AB. Höger: Oliver-Thorsten Rieck, försäljningschef Hiss Linor Gustav Wolf. Vänster: Oliver-Thorsten Rieck, försäljningschef Hiss Linor Gustav Wolf. Centrum: Bo Edström, VD Bedsab B. Edström AB. Höger: Antonio Pagan, försäljningschef Spanien Gustav Wolf.